Hvad kræver det at ro havkajak?

• At du er almindelig sund og rask
  • At du ikke er bange for vand
  • At du kan svømme

For at blive medlem skal du have gennemført og bestået enten EPP 2 eller DGI Havkajakroer 1 kursus. Dette kan gennemføres i klubbens regi.

For at blive frigivet havkajak roer – dvs. ro alene i en af klubbens havkajakker i sommerhalvåret (maj-oktober), skal du  desuden ro 100 km m/instruktør under forskellige vind- og vejrforhold, i eget rovand.

Det koster det at blive medlem - og det får du for pengene

Januar 2017: Nedenstående information opdateres snarest. Der er kommet nye priser og ny formand.

Har du et gyldigt EPP2 eller DGI Roer 1 bevis, skal du ved indmeldelse kun betale det normale årskontingent, som er 1.450 DKK.

Har du ikke et gyldigt EPP2 eller DGI Roer 1 bevis, skal du deltage/bestå et af disse inden du kan blive medlem. Klubben gennemfører jævnligt DGI's Roer 1 kursus, som koster 1.750 DKK. Dette er incl. havkajak, pagaj, svømmevest, spraydeck, våddragt, vådsko og rojakke, som klubben stiller til rådighed. Hvis du melder dig ind i klubben inden for 1 måned efter kurset, vil du få en rabat på det første årskontingent på 700 DKK, så dette kun koster 750 DKK. Alt i alt koster det første år dig således kun 2.500 DKK.

Er du i tvivl om havkajak er "dig", kan du prøve det på en INTRO-tur (2 timer), som koster 375 DKK. Tager du herefter kursus og bliver medlem, får du 100 DKK i rabat på INTRO-turen. Dvs. at hvis du tager alle 3 dele (INTRO-tur + kursus + årskontingent), vil den samlede omkostning det første år for dig være 2.775 DKK.

Som medlem kan du deltage i alle klubbens klubture - uden ekstra omkostninger. Dvs. at klubben stiller flg. til rådighed under turene: Havkajak, pagaj, svømmesvest, spraydeck, våddragt, vådsko og rojakke.

Når du er friroet (har roet 100 km med instruktør i klubbens regi), kan du uden ekstra omkostninger låne en af klubbens kajakker samt udstyr.

Det forventes dog, at du inden for ca. 3 måneder efter indmeldelse anskaffer dit egen inderste beklædning (f.eks. våddragt, vådsko og rojakke).

Ønsker du mere information, f.eks. ønsker at prøve en intro-tur, komme på kursus eller gerne vil være medlem, så kontakt formand Poul Vilstrup - mail poul.vilstrup@gmail.com eller på mobil 3118 2753.